Pinturas Bisbal Color a La Bisbal de L´Empordà

Contacte

La nostra empresa dedicada a la venda i distribució de pintura, Pinturas Bisbal Color està situada a La Bisbal de L´Empordà, molt cèntrica i de fácil accés per plaça de pàrquing.

Principalment treballem amb la casa Montó que és fabricant de pintures de la més alta qualitat i tecnologia, amb una marca que s'assenta líder en el mercat de la pintura per a la decoració.

Encara que estem segurs que la marca Montó no li pot decebre, tambè posem a la seva disposició altres marques de pintures.

En Pinturas Bisbal Color disposem de qualsevol pintura en exterior i interior tant revestiment per millorar l'aïllament de la seva llar o per a piscines d'obra o PVC, com accessoris i eines per a la pintura. Som especialistes en el sector de la decoració. Li oferim qualitat en parquet o paper parets interiors En Pinturas Bisbal Color posem un assessorament professional i qualificat a la seva completa disposició.

Visiteu-nos sense compromís en a Bisbal de l'Empordà. Altres marques que pots trobar a la nostra botiga Pinturas Bisbal Color: Proa, Cromology, Hammerite, Xiladecor

AÏLLAMENT TÈRMIC EXTERIOR - Pinturas Bisbal Color -

Pinturas Bisbal Color

APROFITI L´OCASIÓ
Ofertes del mes fins a final d'existències

Pinturas Bisbal Color

Contacte

Calle L´Aigüeta, 69. Bxs.

La Bisbal de L´Empordà
17100 Girona España

972 649 103
info@bisbalcolor.com